Enstitü Öğrenci Buluşmaları Etkinliği Gerçekleştirildi

22/12/2023 16:52:33 - 22/12/2023 16:52:33 - 282 Okunma

Enstitü Öğrenci Buluşmaları Etkinliği

Lisansüstü Eğitim Süreçlerinde Öğrencimlerimizin Yaşadığı Sorunları ve Ortak Çözüm Önerileri Geliştirme Paylaşımı

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen Bilimleri Enstitüsü işbirliğinde lisansüstü öğrencilerimizin, eğitim süreçlerinde, öğrencilik hizmetlerine erişim, çevrimiçi sistemler-bilgi yönetim sistemleri, eğitim içerikleri ve öğretim süreçlerine ilişkin yaşadıkları sorunlar ve bu sorunların olası çözümlerinin nasıl geliştirilebileceğine ilişkin ortak paylaşım toplantısı 22.12.2023 tarihinde saat: 11:00'de gerçekleştirildi.

Toplantıya Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hale KARAYER, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yrd. Dr. Öğr. Alaettin İŞERİ ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ ve iki enstitünün farklı programlarına kayıtlı öğrenciler katıldı. Toplantıda ilk aşamada Enstitü Öğrenci Buluşması etkinliğinin amacı ve bu kapsamda yürütülecek çalışmaların katılımcılık ve sürdürülebilirlik açısından katkıları paylaşımı yapıldı. Sonraki aşamada öğrencilerin görüş ve önerileri toplandı. Son olarak toplanan görüşlerin Haziran 2024 yılında yıl sonu değerlendirmesinde bu kapsamda yapılan çalışmaların tekrar değerlendirileceği belirtildi.

SBE FBE Öğrenci Katılımı Katılımcılık Kırklareli Üniversitesi

BULUŞMA