Lisansüstü Programlarda Öğrenci Değişimi Ve Kurumlararası Anlaşmaların Değerlendirilmesi Toplantısı

04/06/2024 19:11:03 - 04/06/2024 19:19:42 - 251 Okunma

Lisansüstü Programlarda Öğrenci Değişimi ve Kurumlararası Anlaşmaların Değerlendirilmesi Toplantısı

Üniversitemiz lisansüstü düzeyindeki programlarında 2023-2024 öğretim yılı güz döneminde enstitülerimiz anabilim dalları tarafından yürütülen  Erasmus hareketlilikleri ve kurumlararası anlaşmaların kapsamı ve sonuçlarının değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda lisansüstü düzeyinde uluslararası işbirliklerinin geliştirilmesi için anabilim dallarımız tarafından yürütülen süreçlere ilişkin Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Billimleri Enstitüsü ile Erasmus Koordinatörlüğü işbirliğinde 07.06.2024 tarihinde saat 14:00’da MS Teams üzerinden anabilim dallarımızın başkanları ve Erasmus Porgramı Koordinatörleri ile durum değerlendirmesi toplantısı yapılacaktır.

Lisansüstü Programlarda Erasmus Hareketlilikleri ve Kurumlararası Anlaşmala

.